Liiton jäsenuutiset

Luottamushenkilöt, huhtikuun viimeinen viikonloppu on tarkoitettu juuri teille (eilen)

Tammikuun alussa Sähköliiton toimistolta lähti satapäin ennakkokutsuja niille jäsenillemme, jotka ovat yhtä kuin Sähköliitto työpaikoilla: luottamushenkilöille.

Jäsenristeilylle ilmoittautuminen päättyy 12.3.! (24.2.2020)

Enää 2,5 viikkoa aikaa ilmoittautua Sähköliiton perinteiselle jäsenristeilylle Helsingistä Tallinnaan 25.–26. huhtikuuta! Tee se siis heti. Alla olevasta linkistä pääset varausjärjestelmään, joka sulkeutuu 12. maaliskuuta jälkeen.

Volttipäivät-sivusto on auki! (24.2.2020)

Kaikki olennainen elokuun Volttipäivistä löytyy nyt tapahtuman omilta nettisivuilta! Ohjelma, majoitus, liput ja muut tärkeät tiedot on päivitetty sivuille, ja lisää päivityksiä tehdään kaiken aikaa.

Tukilakko mekaanisessa metsäteollisuudessa päättyy (23.2.2020)

Sähköliiton tukilakko mekaanisen metsäteollisuuden työpaikoilla päättyy. Teollisuusliitto ry ja Metsäteollisuus ry ovat hyväksyneet tänään sunnuntaina valtakunnansovittelijan sovintoehdotuksen alaa koskevassa kiistassa.

Sähköliittolaiset ylityö- ja vuoronvaihtokieltoon kiky-tuntien poistamiseksi rautatiealalla (22.2.2020)

Sähköliiton hallitus on päättänyt, että sähköliittolaiset osallistuvat Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry:n asettamaan rautatiealan ylityö- ja vuoronvaihtokieltoon. Kielto ulottuu kaikkiin rautatiealan työehtosopimukseen liittyviin töihin maanantaista 24. helmikuuta alkaen.

Mekaanisen metsäteollisuuden tukilakolle jatkoa (20.2.2020)

Sähköliitto on tänään ilmoittanut jatkavansa tukilakkoaan mekaanisessa metsäteollisuudessa. Viides tukilakkoviikko alkaa maanantaina 24. helmikuuta kello 0.00 eli välittömästi neljännen lakkoviikon päätyttyä. Uusi tukilakko jatkuu kaksi viikkoa, sunnuntaihin 8. maaliskuuta kello 23.59 saakka.

Luottamushenkilöseminaariin ilmoittautuminen päättyy 8.3.! (20.2.2020)

Sähköliiton perinteinen kaksipäiväinen luottamushenkilöseminaari lähestyy, samoin ilmoittautumisen määräaika!

Ovako Imatran ylityö- ja vuoronvaihtokielto purettu (20.2.2020)

Ovako Imatra Oy Ab:ssä on laadittu paikallinen sopimus sähköalan työntekijöiden edustuksesta ja asemasta. Tämän johdosta yritykseen marraskuun alusta julistettu ylityökielto ja tammikuun alussa julistettu vuoronvaihtokielto päättyvät.

Pitkä työtaistelu päättyi ‒ kiitos vahvasta panoksestanne! (17.2.2020)

Sähköliittolaiset ovat saaneet omat edustajat teollisuuden työpaikoille, ja lakot ovat päättyneet. Teollisuuden jäsenten määrätietoinen toiminta tuotti hyvän tuloksen.

Treeni liiton säbäkunkuksi alkakoon – turnaus 3.10. (17.2.2020)

Ammattiosastojen on taas syksyllä aika mitellä paremmuudesta salibandyssä. Perinteinen, järjestyksessä jo kuudes osastojen välinen säbäturnaus käydään Lahden Energiahallissa lauantaina 3. lokakuuta. Järjestäjänä toimii tuttuun tapaan Lahden Sähköalantyöntekijät ry.