Liiton jäsenuutiset

Liiton toimistot yhä kiinni, asioithan puhelimitse tai sähköpostitse (eilen)

Koronatilanne ei osoita laantumisen merkkejä, ja Sähköliiton kaikki toimipaikat pysyvät suljettuina. Liiton henkilökunta jatkaa etätöissä.

Kiljavan opiston maaliskuun kurssit etänä, oma urakkalaskentakurssimme peruttu (eilen)

Kiljavan opisto järjestää 22. maaliskuuta alkaviksi ilmoitetut luottamusmiesten ja työsuojelun peruskurssit etäopetuksena koronarajoitusten takia. Siksi kummallekin viikon kestävälle Teamsin kautta toteutettavalle kurssille on vielä paikkoja vapaana.

TE-palvelujen kuntakokeilu alkoi (1.3.2021)

118 kunnan alle 30-vuotiaat, maahanmuuttajat ja vieraskieliset TE-toimistojen ansiopäivärahaa saavat asiakkaat kuuluvat maaliskuun alusta kuntakokeilun piiriin. Yli kaksi vuotta kestävässä kokeilussa kaikkiaan noin kolmannes TE-toimistojen asiakkaista siirtyy kuntien asiakkaiksi.

Hiihtolomalle edullisemmalla tankillisella (19.2.2021)

Sähköliiton jäsenenä tankkaat hiihtolomaviikoilla entistäkin edullisemmin Teboil-huoltamoilla ja -automaattiasemilla. Viikoilla 8, 9 ja 10 saat bensiinistä ja dieselistä jäsenkortillasi korotetun 2,5 sentin alennuksen litralta!

Unohtuivatko luottamusmiesvaalit ja -ilmoitus? Nyt asia kuntoon! (19.2.2021)

Sähköliitosta puuttuu vielä viime vuonna pidettyjen luottamusmiesvaalien luottamusmiesilmoituksia.

SAKKI aloitti Työllistä Amis -kampanjan (15.2.2021)

Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto SAKKi ry on tänään aloittanut Työllistä Amis -kampanjan. Tavoitteena on saada mahdollisimman monelle ammatilliselle opiskelijalle työtä koulutus- tai oppisopimuksella tai kesätyöpaikan merkeissä.

Kaksi viikkoa aikaa osallistua seuraavaan sähkösopimuksen yhteiskilpailutukseen (15.2.2021)

Sähköliiton seuraava sähkösopimuksen yhteiskilpailutus päättyy helmikuun lopussa. Sinulla on siis vielä kaksi viikkoa aikaa tulla mukaan!

Siirtohinnoittelun valvontamallin valuvika tulisi poistaa (12.2.2021)

Sähkömarkkinalaki astui voimaan Suomessa vuonna 1995. Lain tarkoituksena oli hallituksen esityksen mukaan parantaa sähkömarkkinoiden toimivuutta ja varmistaa, että Suomen sähköntuotanto-, -siirto- ja -jakelujärjestelmä olisi tehokas ja kilpailukykyinen myös tulevaisuudessa.

SAK:n hallitus: Työttömyyspäivärahalle 100 päivän pidennys (8.2.2021)

Tänään kokoontunut SAK:n hallitus katsoo, että myös työntekijät tarvitsevat hallitukselta kädenojennuksen koronaviruspandemian aiheuttamissa poikkeusoloissa.

Yt-neuvottelut alkoivat yllättäen Laanilan Voimassa: Alasajo kuun loppuun mennessä ‒ tuoreiden investointien hyöty jäämässä lyhytaikaiseksi (5.2.2021)

Oululaisessa Laanilan Voima Oy:ssä aloitettiin yhteistoimintaneuvottelut keskiviikkona 27. tammikuuta.