Liiton jäsenuutiset

Sauli Väntti keskustelemassa työmarkkinatilanteesta ensi maanantaina (eilen)

Kenen ehdoilla työtä tehdään tulevaisuudessa? Syksyn kiintoisimmasta aiheesta alustavat Sähköliiton puheenjohtaja Sauli Väntti ja Paperiliittoa edustava pääluottamusmies Pertti Niemi maanantaina 25. lokakuuta. Tilaisuus alkaa kello 17 Tampereen työväentalon 5.

Vasaman ensi vuoden aikataulu vahvistettu (eilen)

Vasama-jäsenlehden ensi vuoden aikataulu on vahvistettu. Varsinkin mainostajien ja osastojen ilmoituksista vastaavien kannattaa jo merkitä aineisto- ja ilmestymispäivät kalenteriin, jotta suunnitellut ilmoitukset ehtivät lehteen.

Pian on jo hoppu – tilaa eläkeläisjäsenten Vasama ja sopimusalajäsenten kalenteri (15.10.2021)

Eläkeläisjäsenten Vasaman ja sopimusalajäsenten kalenterin tilauskanavat ovat auki vielä hieman reilut kaksi viikkoa eli lokakuun loppuun. Mutta miksi turhaan viivästyttää tilauksen tekemistä, kun voit hoitaa sen näin 15. päivä?

Tutustu Turvan Turvassa-henkivakuutukseen! (13.10.2021)

Vakuutuskumppanimme Turva on lanseerannut uuden, erityisesti ammattiliittojen jäsenille edullisen henkivakuutuksen, joka auttaa perhettäsi taloudellisesti, jos jonakin päivänä olet äkillisesti poissa.

Uuden työnantajayhdistyksen jäsenmäärä nyt 539 (11.10.2021)

Teknologiateollisuuden työnantajat ry kertoo hyväksyneensä perjantaina lisää jäsenyrityksiä. Nyt yhdistykseen on liittynyt 539 yritystä, joiden palveluksessa työskentelee yhteensä yli 111 300 henkilöä teknologiateollisuuden eri toimialoilta.

SAK:n kysely: Kolme neljästä haluaa säilyttää yleissitovuuden (11.10.2021)

SAK:n teettämässä kyselyssä suomalaisista 75 prosenttia on sitä mieltä, että työehtosopimusten yleissitovuus on säilytettävä. Tätä mieltä on selvä enemmistö kaikissa ikäryhmissä.

Paperiliitto ja Stora Enso solmivat alan ensimmäisen yrityskohtaisen työehtosopimuksen (7.10.2021)

Paperiliitto ja Stora Enso ilmoittivat eilen solmineensa yrityskohtaisen yli kaksivuotisen työehtosopimuksen. Yhtiö kertoi, että sen neuvottelut muiden ammattiliittojen kanssa jatkuvat ja että ne ovat sujuneet rakentavasti. Sähköliitto on yksi neuvotteluosapuoli.

Oppilasjäsen, tilaa Vasama ensi vuodeksi tekstarilla (1.10.2021)

Hei oppilasjäsen, onko elämästäsi puuttunut jotain? Olisiko se vaikka oman ammattiliittosi jäsenlehti Vasama?

Yhteistoimintalain uudistus eduskunnan käsittelyyn (30.9.2021)

Hallitus on tänään antanut eduskunnalle esityksen uudesta yhteistoimintalaista. Lain on tarkoitus tulla voimaan ensi vuoden alussa. Uuden lain pääperiaatteita on kolme:

Lomaviikot 2022 varattavissa ensi maanantaista alkaen (30.9.2021)

Sähköliiton omien lomapaikkojen ensi vuoden varausjärjestelmä aukeaa jälleen maanantaina 4. lokakuuta!