Liiton jäsenuutiset

SAK: Lyhytaikaisistakin työsuhteista oikeus ansiopäivärahaan (eilen)

SAK:n hallitus pitää keskustelua ansiosidonnaisesta työttömyysturvasta tervetulleena mutta sisällöltään yksipuolisena: yleistä työttömyysvakuutusta myydään oikeudenmukaisena ilman, että sen sisältöä määritellään tarkemmin.

Toinen aalto tulee? Pelisäännöt selviksi (10.8.2020)

Mediassa on uutisoitu, että koronaviruksen toinen aalto olisi rantautumassa Suomeen. Tartunnat ovat viime päivinä olleet selvässä nousussa.

Jäsenpalveluiden puhelinpalvelussa poikkeusaikataulu 26.8. (10.8.2020)

Jäsenpalveluiden puhelinpalvelu palvelee keskiviikkona 26. elokuuta poikkeuksellisesti kello 9‒12.

Osastojen välinen säbäturnaus joudutaan perumaan (3.8.2020)

Lokakuun 3. päivälle ajoitettu perinteinen Sähköliiton osastojen salibandyturnaus joudutaan perumaan. Koronan aiheuttaman toiminnan päättymisen takia Lahden Energiahalli ei ole tuolloin käytettävissä, eikä muita tiloja ole tällä aikataululla saatavilla.

Jäsenmaksun maksaminen on helppoa Sähköliiton mobiilisovelluksessa (30.7.2020)

Joko olet ladannut puhelimeesi Sähköliiton oman mobiilisovelluksen? Nyt voit myös laskea ja maksaa jäsenmaksusi sen kautta ilman turhaa näpyttelyä! Palvelu löytyy sovelluksen aloitusnäkymästä heti omien jäsentietojen alta.

Villa Andropoff odottaa lauantaina 8. elokuuta (28.7.2020)

Nopea päättäjä ja lähtijä klikkaa nyt itsensä viikoksi lomailemaan Sähköliiton lomaosakkeeseen Villa Andropoffiin lähelle Viron Pärnua! Vapaana on viikko 33: lauantaista 8. elokuuta lauantaihin 15. elokuuta.

Tulevaisuus tänään -tapahtuma siirtyi tammikuun loppuun (28.7.2020)

Lokakuun alkuun suunniteltu Tulevaisuus tänään -tapahtuma toteutuu lauantaina 30. tammikuuta. Tapahtumapaikkana toimii Tripla-kauppakeskus Helsingin Pasilassa. Tapahtuman siirtämiseen vaikutti se, että lokakuista koronaviruspandemiatilannetta ei pysty ennakoimaan.

507 ehdokkaan lista on julkaistu (27.7.2020)

Sähköliiton ja Sähköalojen työttömyyskassan edustajiston vaaleissa mukana olevien 507 ehdokkaan lista on nyt julkaistu Vaalit-osiossamme.

Ansiopäivärahakulujen kasvu jatkui kesäkuussa (23.7.2020)

Sähköalojen työttömyyskassan ansiopäivärahakulut kasvoivat kesäkuussa 111 prosenttia verrattuna vuoden takaiseen tilanteeseen. Euroissa kasvu oli 1 369 277.

Ehdokasasettelu vahvistettu: 507 ehdokasta edustajiston vaaleissa (8.7.2020)

Keskusvaalilautakuntana toimiva Sähköliiton hallitus on tänään vahvistanut edustajiston vaalien vaalipiirikohtaisten ehdokaslistojen yhdistelmät ja arponut vaaliliittojen tunnukset.